Kecskeméti Fiatalok

A Város továbbra is támogatja a fiatalokat

Az elmúlt néhány évben a Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat nagyon szépen fejlődött és számos programmal emelte a város színvonalát. Ebben a tanévben már az ötödik (jubileumi) Ifjúsági Bált fogják megszervezni, illetve készülnek még diákfórummal és sok más érdekes programmal.

Ennek a szervezésében részt vehettek ti is. Bátran írjatok a Kecskeméti GyIÖK facebook oldalának, vagy keressétek a tagokat.
Mint facebook oldalunkról már értesülhettek, megtörtént az önkormányzat alakuló ülése. Ezen a napon a közgyűlés után a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke ellátogatott a fiatalokhoz és egy jó beszélgetés vette kezdetét.

,,Fontos, hogy támogassuk a fiatalokat a városban, mert ők alakítják a város jövőjét, a saját jövőjüket. Az elmúlt néhány évben szépen fejlődött a csapat és az önkormányzat segítségével számos közös, értékes programot tudtunk megvalósítani ez ügy érdekében.”

A fiatalok nyitottak az együttműködésre az Ifjúsági Tanáccsal és az önkormányzattal, mert így képesek minél színvonalasabb rendezvényt biztosítani a korosztályuknak. A beszélgetés a fiatalok kérésére egy csoportképpel zárult, melyet sikerült nekünk is megszerezni.

A látogatás után Csík Jázmin alelnök jelenlétével folytatódott a gyűlés. Legközelebb a KGyIÖK elnökével fogtok ebben a témában egy kis információt kapni. Friss hírekért nézzétek weboldalunkat és facebook oldalunkat. Addig is szép napot nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.